| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
tryszPoczątkujący(a)

|
Wysłany: Wto Lut 09, 2010 19:22 Temat postu: |
|
|
|
| pesca napisał: | | trysz napisał: | | Pesca a co w przypadku gdy na angielski są zapisane tylko 4 osoby?? Jakoś nie widzi mi się zmieniać godziny, bo to jedyna która mi odpowiadała. |
spokojnie - będziemy się martwić po pierwszym zjeździe. Znając życie jeszcze spora część ludzi dopisze się bezpośrednio o Wykładowców, bo o zapisach internetowych zapomnieli...  |
ah Ty mój pocieszaczu dziękuję! |
|
| Powrót do góry |
|
FrizNowy(a)
|
Wysłany: Sob Lut 13, 2010 12:46 Temat postu: |
|
|
|
Pesco,
czy z nowym semestrem powinnam napisać nowe podanie o ITN, czy wystarczy tylko, jeśli dostarczę mój skrzętnie ułożony plan zajęć ? |
|
| Powrót do góry |
|
EspyPoczątkujący(a)

|
|
| Powrót do góry |
|
pescaEkspert

Wysłany: Nie Lut 14, 2010 2:56 Temat postu: |
|
|
|
| Friz napisał: | Pesco,
czy z nowym semestrem powinnam napisać nowe podanie o ITN, czy wystarczy tylko, jeśli dostarczę mój skrzętnie ułożony plan zajęć ? |
Miło by było gdybyśmy takowe dostali, ale jak nie dostaniemy zadowolimy się załącznikiem  _________________
smile!
 |
|
| Powrót do góry |
|
pescaEkspert

Wysłany: Nie Lut 14, 2010 2:58 Temat postu: |
|
|
|
| Espy napisał: | | Czy mogę się spytać o co chodzi? |
To pytanie należy skierować do Ani Zakrzewskiej lub Piotra Florka (najszybciej odpisując na e-mail z którego otrzymałeś w/w wiadomość, my nie wiedzu i nie słyszu nic o czarnych listach
[ale dzielnie trzymamy kciuki z pozytywne wyjaśnienie sprawy  _________________
smile!
 |
|
| Powrót do góry |
|
pescaEkspert

Wysłany: Nie Lut 14, 2010 3:03 Temat postu: |
|
|
|
| kropsi napisał: | Cześć, jestem nowa i nie ogarniam jeszcze wszystkiego, ale kto pyta nie błądzi;)
Podczas wizyty w przemiłym sekretariacie chyba było wspominane coś o spotkaniu organizacyjnym dla zaocznych z naboru lutowego.
Zdaje mi się że to chyba miała być sobota podczas naszego pierwszego zjazdu (ale mogłam coś przekręcić...), godzina 9.
W tym czasie odbywają się już zajęcia, na które jestem zapisana (projekt foto). Czy jeśli nie będę na tym spotkaniu organizacyjnym to dużo stracę?
Chyba że jednak odbywa się w innym czasie.
Pozdrawiam
Magda |
To mnię teraz dałaś zagwostkę...
faktycznie spotkanie organizacyjne macie o godzinie 09:00, w sobotę, w dodatku jest ono ważne a nawet bardzo...
ALE!
cobyś nie była nic stratna i nie straciła pierwszych zajęć, proponuję rozwiązanie następujące:
idź dzielnie na zajęcia (wszystkie jakie sobie zaplanowałaś / na które się zapisałaś) a na koniec dnia zajrzyj do nas do sekretariatu (musisz zarezerwować sobie czas na napisanie arcy niezapowiedzianego testu z języka angielskiego
co Ty na to? _________________
smile!
 |
|
| Powrót do góry |
|
LawendowaNowy(a)

|
Wysłany: Nie Lut 14, 2010 12:02 Temat postu: |
|
|
|
| pesca napisał: | | kropsi napisał: | Cześć, jestem nowa i nie ogarniam jeszcze wszystkiego, ale kto pyta nie błądzi;)
Podczas wizyty w przemiłym sekretariacie chyba było wspominane coś o spotkaniu organizacyjnym dla zaocznych z naboru lutowego.
Zdaje mi się że to chyba miała być sobota podczas naszego pierwszego zjazdu (ale mogłam coś przekręcić...), godzina 9.
W tym czasie odbywają się już zajęcia, na które jestem zapisana (projekt foto). Czy jeśli nie będę na tym spotkaniu organizacyjnym to dużo stracę?
Chyba że jednak odbywa się w innym czasie.
Pozdrawiam
Magda |
To mnię teraz dałaś zagwostkę...
faktycznie spotkanie organizacyjne macie o godzinie 09:00, w sobotę, w dodatku jest ono ważne a nawet bardzo...
ALE!
cobyś nie była nic stratna i nie straciła pierwszych zajęć, proponuję rozwiązanie następujące:
idź dzielnie na zajęcia (wszystkie jakie sobie zaplanowałaś / na które się zapisałaś) a na koniec dnia zajrzyj do nas do sekretariatu (musisz zarezerwować sobie czas na napisanie arcy niezapowiedzianego testu z języka angielskiego
co Ty na to? |
Oj to ja chyba jestem w podobnej sytuacji. Na 8:30 zapisałam się na zajęcia z Flasha, w dodatku nic nie słyszałam o spotkaniu organizacyjnym, ale oczywiście test z angielskiego chętnie napiszę. Czy wystarczy na to 15 minutowa przerwa czy trzeba dużo czasu na to poświęcić po zajęciach, które zaplanowałam do 18:45.... A może można przyjść o 12:00? Zapisałam się wówczas na angielski do grupy 6/7 ale rozumiem, że chyba trochę na wyrost skoro jeszcze nie napisałam testu... |
|
| Powrót do góry |
|
kropsiNowy(a)

|
Wysłany: Nie Lut 14, 2010 14:24 Temat postu: |
|
|
|
| pesca napisał: |
ALE!
co Ty na to? |
No tak właśnie myślałam żeby zrobić, bo z tego co zrozumiałam to zapisy internetowe na zajęcie to takie tylko zarezerwowanie miejsca, a potwierdzić trzeba obecnością na pierwszych zajęciach, tak? Więc na pierwszych zajęciach trza się pojawić.
Co oprócz testu z angielskiego jest na tym spotkaniu organizacyjnym? Długo ono trwa? Tak pytam z ciekawości, no bo jak ma mnie ominąć coś ważnego to chociaż dobrze wiedzieć by było co to będzie  |
|
| Powrót do góry |
|
AugustannaCzasami coś napisze

|
| Powrót do góry |
|
pescaEkspert

Wysłany: Wto Lut 16, 2010 3:28 Temat postu: |
|
|
|
UWAGA SŁUCHACZE!!!
w dniu dzisiejszym odbędą się następujące zajecia:
Warsztaty ANIMACJI oraz ciemnia fotograficzna!
UWAGA!!! Na zajęcia z ciemni zapraszamy wszystkich chętnych – będą utworzone dwie grupy!!!
| Powrót do góry |
|
AugustannaCzasami coś napisze

|
| Powrót do góry |
|
bartek_fBywalec

|
| Powrót do góry |
|
OSHkaEkspert

Dołączył: Aug 29, 2006 Posty: 1563 Skąd: Kiedyś Ostrowiec, dziś Wawa :] |
Wysłany: Wto Lut 16, 2010 14:08 Temat postu: |
|
|
|
| bartek_f napisał: | uważam, że powinno zablokować się możliwość pisania osobom niezalogowanym/niezarejestrowanym. głównie z powodu ogłoszeń sprzedaży prac maturalnych. po co to na forum wsr skoro wszyscy są już po maturze?  |
Aby dostać się do WSRu nie trzeba mieć matury, a jedynie ukończone liceum/technikum  |
|
| Powrót do góry |
|
sylViaNowy(a)

|
|
| Powrót do góry |
|
bartek_fBywalec

Wysłany: Wto Lut 16, 2010 15:14 Temat postu: |
|
|
|
| OSHka napisał: | | bartek_f napisał: | uważam, że powinno zablokować się możliwość pisania osobom niezalogowanym/niezarejestrowanym. głównie z powodu ogłoszeń sprzedaży prac maturalnych. po co to na forum wsr skoro wszyscy są już po maturze?  |
Aby dostać się do WSRu nie trzeba mieć matury, a jedynie ukończone liceum/technikum  | fakt, mea culpa. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
|