| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
AgfuBywalec

Wysłany: Pią Wrz 04, 2009 9:27 Temat postu: |
|
|
|
Można, można, nawet u tego samego wykładowcy.
Ja np dwa razy robiłam PS-a - u dwóch różnych, żeby porównać poziomy i się doszkolić.
I dwa razy Ai, bo Ai nigdy za mało;p
Możesz nawet 4 razy - na pewno nie zaszkodzi, a może tylko pomóc;p _________________ There's no map to human behaviour |
|
| Powrót do góry |
|
AgfuBywalec

Wysłany: Pią Wrz 04, 2009 9:32 Temat postu: |
|
|
|
| Annka napisał: | | Ale jak ktoś jest taki delikatny, że nie można mu nic powiedzieć, to lepiej niech w domu siedzi i zachwyca się, jakie to prace stworzył przy wykorzystaniu różnych filtrów ps-a. |
Dokładnie.
Rozumiem, że są osoby bardziej wrażliwe, ale niestety muszą się nauczyć przyjmować krytykę, nawet ostrą.
Szczególnie jeśli chcą pracować w branży.
Bo szefowie i klienci są różni i to dopiero oni potrafią zmieszać człowieka z błotem. Uwagi Szulca przy tym to lajcik.
Mi klika razy pojechał i tylko na dobre mi to wyszło. _________________ There's no map to human behaviour |
|
| Powrót do góry |
|
SamsonCzasami coś napisze

|
Wysłany: Pon Wrz 07, 2009 12:24 Temat postu: |
|
|
|
| Augustanna napisał: | Mieliśmy parę zastępstw z Szulcem- owszem, ma zajebistą wiedzę, owszem jego wykłady są ciekawe... Z tym, że po zajęciach nic nie pamiętam. Choćbym nie wiem jak się wsłuchiwała, brała udział w zajęciach, to w domu pustka. Pamiętam żarciki, ciekawostki- ale jak coś się właściwie robi- nie :F
|
I to jest bardzo cenna uwaga do zajęć z C Szulcem które rzeczywiście były prowadzone bardzo dobrze; to jednak pamieta się głównie żarty- odniosłem podobne wrażenie:) _________________ http://www.youtube.com/watch?v=b9vX80i8nEA&fmt=18
reportaż ^^ klikać proszę |
|
| Powrót do góry |
|
|
|